Kontacteer ons

Wij willen u graag helpen bij het maken van de juiste keuzes. Bel ons: 03 239 44 44.

Wij begeleiden families reeds geruime tijd bij het perfect organiseren en uitvoeren van de afscheidsplechtigheid van uw dierbaren en dit volgens uw wensen en in alle discretie. Kwaliteit, eerbied en respect worden door ons als gediplomeerd begrafenisondernemer hoog in het vaandel gedragen.

Door onze flexibele ingesteldheid en persoonlijke dienstverlening tot in het kleinste detail zorgen wij ervoor dat de wensen van uw dierbare overledene in samenspraak met u perfect worden uitgevoerd.

Onze geboden service/dienstverlening is niet gebonden aan de gemeente waar wij gevestigd zijn. Wij stellen ons ten dienste van de nabestaanden ongeacht hun woonplaats of de plaats van overlijden van uw dierbare.

Begrafenissen Kohinoor doet begrafenissen in Antwerpen ( Berchem, Hoboken, Merksem, Borgerhout, Deurne, Ekeren, Wilrijk,…) en ver daarbuiten… zie bijvoorbeeld ook op: www.rouwcentersegers.be .

 

Paul Wijnen
Paul Wijnen

Rudi De Meerleire
Rudi De Meerleire                              Master of Ceremonies

Kohinoor uitvaartzorg Prins Albertlei Antwerpen
Kohinoor uitvaartzorg Prins Albertlei Antwerpen

wij staan u graag te woord voor meer informatie.
www.kohinoorbegrafenissen.be
www.rouwcentersegers.be
www.begrafenissenberchem.be

nieuwigheden in de uitvaartsector
Asverstrooiing in de Schelde

In realiteit betreft het hier een asneerlating in de Schelde vanop een boot op de Schelde ofwel vanaf een speciaal daartoe ingerichte plek op de kade van de Schelde (nabij het Loodswezen): de urne, die ecologisch afbreekbaar is, wordt met koorden in de Schelde neergelaten.

vernieuwde aula's in het crematorium Pontes